fredag den 3. januar 2014

Velkommen 2014 !





Godt Nytår !

Vi skriver nu 2014 ! Jeg sidder i min skrivestol og tænker store tanker, ihvertfald i mit eget univers er det store tanker ! Der er mange, der undrer mig ! Der er meget jeg ikke forstår ! Der er meget jeg gerne vil !

Men hvordan går det så med alt det jeg gerne vil ? Jo tak det går ! Det går ikke så hurtigt, som jeg gerne vil og samtidigt må det heller ikke gå for hurtigt, for så kan jeg ikke følge med ! et sælsomt dilemma!

Der er også mange ting, jeg ikke kan finde ud af at beslutte ! Skal jeg gøre det sådan eller skal jeg snakke med den eller måske lige vente, og se tiden an ? Det hedder vel nærmest handlingslammet ! Er det klogt at bruge mine penge til hjemmesiden eller skal jeg måske hellere skabe et lager ?

Hvorfor har du overhovedet lavet et firma ? Og hvad vil du med dine produkter ? Hvilke produkter har du ? Hvorfor er det dem du har ? Hvad er din forretningsstrategi ? Hvad er formålet ? Arbejder du målrettet og hårdt nok på det ? Husk du skal spørge : hvorfor, hvordan, hvornår, hvilke ! Og hvad er kundens behov ? Hvorfor skal nogen interessere sig for det du har ? Og hvordan skal de vide noget om det du har og kan ? Ser du dig selv som ekspert ?

Argh .. det er ligesom de store tanker er blevet en smule mindre og alligevel tungere !

"Men nu er det 2014 og nu må du altså tage dig sammen, og komme op i kadence ! "
Hammeren kommer op, og hvis jeg slår lidt mere til mig selv, ender det nemt med opgivelse ! Ej det dur ikke ! Enden er nær!

Jeg er så lykkelig for alle mine ideer! Også alle dem ingen har hørt om, eller som bare er flygtige, på gennemrejse i hjernens lette luftlag!
Jeg er også helt vild med mine egne holdninger og meninger ! Jeg synes de er så rigtige, fornuftige, meningsfyldte og fyldt med omtanke !
Jeg kunne fylde en del ram med mine ideer ! Så jeg er da produktiv !

Pyhhh.. så kom vi lidt op igen !

Men tilbage står stadig de rigtige spørgsmål og stirrer lige direkte på mig ! Hvad er din strategi ! ?

Min strategi er, at jeg leverer det jeg har på hjerte til gavn for mit samfund ! Alt hvad jeg producerer har noget med sanser at gøre ! Det gælder mine dekoer til spande! Det gælder mine hjertehilsner ! Det gælder min kaffe og det gælder de andre produkter jeg arbejder med indenfor undervisning, rådgivning og affald!

Alt udspringer af sanser, nutid og passion !

Min strategi : 5, 0, 2

5 projekter i aktion

0 stress

2 fordobl min indtægt

Bingo !










1 kommentar:

  1. Hej Birthe. Godt nytår. Nå, så du sidder der og tænker tanker og undres. Ja, der er en masse at tænke over, endnu mere at undres over.
    Det med et hoved fuld af ideer og tanker, det er meget velkendt. Det med at stå i dilemmaer, jo tak, kendes også her.
    Tiden er for mig ofte en bremseklods, når ja, så selvfølgelig økonomi.
    Jeg håber at du fortsætter med at sætte ord på samfundet, vort fælles. Får held med skraldespandsdekor, samt andre tiltag, i dette nye år 2014.

    SvarSlet